Tänkte berätta lite om olika fyllningar som jag har använt och vad jag tycker om dem och vilka som passar ihop!
Hallon-färskostmousse: Lite som en halloncheesecakeaktig fyllning, den är jättegod och jag har använt den i flera tårtor. Den passar jättebra med vitchoklad men även mörk choklad.
Glasskräm: En blandning av grädde och vaniljsås, smakar lite vaniljglass. Passar till det mesta, som ett kompliment till en starkare fyllning med smaka av bär, frukt eller choklad.
Fluff: FLuff går att göra på nästan vilket godis som helst: lakrits, geléhallon, choklad, ahlgrens bilar... Jag har gjort ahlgrens bilar, för den är väldigt populär bland olika tårtmakare... Men själv tycker jag inte det blir så gott. MAn ska helst bara ha EN fluff, för det är mycket grädde i så det blir väldigt maffigt att ha 2 olika fluffar ihop. Men det går ju....
Mer fyllningstips kommer!